Echipa noastră este în căutare de noi membri dornici de a se integra în colectivul Miral Instal.

Atenția noastră se concentrează către recrutarea candidaților cu potențial, dar și perfecționarea angajaților prin cursuri, școlarizări și schimburi de experiență.

Dacă dorești să te alături echipei Miral, poți completa formularul de mai jos. Chiar dacă job-ul dorit de tine nu se regăsește în lista activă, poți trimite cv-ul și de îndată ce un post similar va fi disponibil, vei fi contactat de către un reprezentant al companiei.

Posturi vacante:

Instalatori, sudori, ingineri autorizați ANRE, personal calificat în domeniul instalațiilor de gaze naturale, termice și apă canal.

1. Ingineri execuție
Cerințe: cu experiență în organizarea și urmărirea producției pentru lucrări de execuție rețele de distribuție gaze naturale ( branșamente, conducte și instalații de utilizare), cu autorizații ANRE: EGIU și EGD în termen de valabilitate, cu permis de conducere. Constituie avantaj orice alte autorizații deținute (ISCIR etc).

2. Instalatori gaze / sanitar, contract de muncă pe durată nedeterminată, efectuăm lucrări în București și Ilfov, asigurăm cazare la cerere.

3. Sudor electric / autogen, contract de muncă pe durată nedeterminată, efectuăm lucrări în București și Ilfov, asigurăm cazare la cerere.

4. Inginer ofertare

Cerinte:

Ofertare si participare la licitatii pentru retele edilitare gaze, apa Intocmirea documentelor aferente licitatiilor

Operare in sistemul electronic de licitatii SEAP

Cunostinte Autocad

Cunostinte avansate de operare Excel

5. Director comercial

Cerinte:

Raspunde pentru calitatea negocierii contractelor/actelor aditionale cu furnizorii Raspunde pentru calitatea activitatii personalului aflat in subordine si pentru fluxul operational la nivelul departamentului pe care il conduce

Mentine relatii corecte/impartiale cu subordonatii

Respecta conduita civica si profesionala in relatiile cu clientii si colegii

Excel avansat

eeeeee

ww

6. Buldoexcavatorist / mașinist utilaje, contract de muncă pe durată nedeterminată, efectuăm lucrări în București și Ilfov, asigurăm cazare la cerere.

7. Asistent inginer (part time – posibil studenți)

8. Șoferi profesioniști

9. Muncitori necalificați

10. Inginer proiectant instalații gaze

11. Inginer drumuri (refacere terasamente)

Completează formularul și alătură-te echipei Miral Instal.
  Încarcă CV-ul tău

  Începând din septembrie 2019 ne-am implicat în susținerea activă a învățământului profesional în sistem dual cu sprijinul Primăriei Sectorului 3 București.

  În colaborare cu Colegiul Tehnic Anghel Saligny București am organizat clase de învățământ dual pentru meseria de instalator, sudor instalații tehnico-sanitare și gaze și sudor oxiacetilenic și electric.

  Se pot înscrie absolvenții claselor a VIII-a, cu situația școlară încheiată și cu vârstă de până la 23 de ani.

  Contactați Departamentul Resurse Umane pentru mai multe detalii la resurse.umane@miralinstal.ro sau 0724 089 475

  Solicită o vizionare!

  Pentru a beneficia de o ofertă de preț, este necesară solicitarea unei vizionări ce urmează a fi efectuată de un inginer desemnat.