Rețele și instalații electrice

Extinderi și branșamente

Din dorinta de a acoperi toata plaja de servicii legata de conectarea la retelele de utilitati publice, firma Miral Instal in anul 2020 s-a autorizat ANRE si este agreata de SC ENEL SA pentru proiectarea si executia de instalatii electrice de joasa si medie tensiune, bransamente electrice – monofazate si trifazate – aeriene si subterane, proiectarea si executia de posturi de transformare. Clientii nostri vor putea beneficia astfel de tot pachetul de servicii gestionand eficient resursele alocate noilor investitii.

Portofoliu

Refacere a carosabilului in urma realizării lucrărilor de extindere rețea electrica in str. Postăvarului, Bucuresti in incinta Mall Parklake.

Refacere infrastructura rutiera aferenta lucrarii ‘’Racordare la sen a obiectivului Ansamblul de locuinte Belvedere Residence, Str.  Fabrica de Glucoza nr. 6-8, Bucuresti”

Refacere infrastructura rutiera aferenta lucrarii ‘’Racordare la sen a obiectivului – Cladire de birouri Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 2A, Bucuresti”

Refacere infrastructura rutiera aferenta lucrarii ‘’Racordare la sen a obiectivului din Str. Neptun nr. 25-25B, Bucuresti”

Refacere infrastructura rutiera aferenta lucrarii ‘’Racordare la sen a obiectivului din str. Starotescu Cucu Nicolae nr. 6, Bucuresti”

Refacere infrastructura rutiera aferenta lucrarii ‘’Racordare la sen a obiectivului din Sos. Orhideelor nr. 46, Bucuresti”

Refacere infrastructura rutiera aferenta lucrarii ‘’Racordare la sen a obiectivului  Ansamblul de locuinte din str. Verzisori nr. 6, Bucuresti”

Refacere infrastructura rutiera aferenta lucrarii ‘’Racordare la sen a obiectivului – imobil situat in  str. Av. Popisteanu nr. 54B, Bucuresti”

Refacere infrastructura rutiera aferenta lucrarii ‘’Racordare la sen a obiectivului – imobil situat in – Bd. Uverturii nr. 69, Bucuresti”

Refacere infrastructura rutiera aferenta lucrarii ‘’Racordare la sen a obiectivului Ansamblul de locuinte din Bd. Bucurestii Noi 25, Bucuresti”

Refacere sistem rutier în urma executiei bransamentului electric aferent cladirii de birouri Ana Towers Offices din Bucuresti

Solicită o vizionare!

Pentru a beneficia de o ofertă de preț, este necesară solicitarea unei vizionări ce urmează a fi efectuată de un inginer desemnat.